reproductive-health-supplies-coalition-i

Onze missie is gebaseerd op vertrouwen. Het vertrouwen dat u kunt rekenen op goeie kwaliteit, dat u kunt vertrouwen op de levering en dat u een betrouwbaar aanspreekpunt hebt. Dit kunnen we

enkel verdienen, door een betrouwbare supply chain die uniek is in België.

EU8A3833.jpg

Belgische

productie

Waarom geen maskers invoeren? De eerste golf in de Covid-19 Pandemie toont aan hoe fragiel het overzees verschepen van mondmaskers is. Door onze Belgische productie eenheid in Kontich zijn wij niet afhankelijk van invoer, grenscontroles en tussenpersonen. Dat we hier ook de lokale werkgelegenheid mee stimuleren is mooi meegenomen.

Strategische stock raw materials

 

Om productieproblemen te vermijden hebben wij ervoor gekozen om een strategische stock aan te leggen met de materialen die essentieel zijn voor het maken van medische mondmaskers. (spunbound/non-woven fabric, earloops, meltblown) De samenwerking met textieldistributeur Brutex laat ons toe een voorraad aan te leggen die voldoende groot is om onze productie gedurende maanden te garanderen.

Belgische certificatie

 

Wij gaan voor de hoogste standaard van certificatie en werken samen met Europese labo’s om dit te kunnen garanderen. Op uw vraag voorzien wij u graag van de nodige Belgische certificaten zodat u met een gerust hart kunt aankopen. Download hieronder onze CENTEXBEL certificatie.

Cleanroom 

 

Hoewel dit strikt gezien niet noodzakelijk is, staan al onze machines in een medisch gecertificeerde ‘clean room’. Dit laat ons toe om een zeer constante kwaliteit en bacteriologische efficiëntie te halen op al onze maskers.

Logistiek

 

De samenwerking met logistieke distributeur Brutex laat ons toe om wereldwijd verzendingen te verzorgen ongeacht de hoeveelheden. In onderlinge afspraak bespreken wij met u wat voor u de beste leveringsmodaliteiten zijn, voor een gegarandeerde levering.

Lokale contactpersonen

 

Bij problemen kan je steeds bij ons lokaal sales team terecht in uw eigen taal, wij volgen de productie en uitlevering nauw op en staan steeds voor uw paraat met een antwoord op al uw vragen.


Door de combinatie van dit alles zijn wij klaar om u zekerheid van kwaliteit en levering te bieden. Indien u vragen heeft, samples wil ontvangen of graag onze faciliteiten wil bezoeken, neem dan zeker contact met ons op.

jo.deridder@brumed.com

VAT: BE0747.493.084

© 2020 BruMed