UA-199055337-1
top of page
EU8A3833.jpg

BruMed & de Bru Group 

Dochter van de Bru groep

BruMed is de medische tak van de Bru Group en is formeel opgericht in 2020 om de ambities van de groep binnen de medische wereld focus te geven en uit te breiden.

BruMed heeft 4 core activiteiten:

Marketing van producten en services

BruMed heeft een uitgebreid team van marketing experts die merken bouwen voor zowel eigen merken als 3de partij merken in de medische sector. Dit zowel in de digitale als de fysieke wereld. Ze spelen deze kracht uit om hun eigen merken te bouwen of de merken van internationale fabrikanten in Europa uit te bouwen. 

Lokaal sales team

BruMed heeft een team van enthousiaste professionals die dagdagelijks onze klanten opvolgen en nieuwe klanten werven. Vertrouwen staat centraal, zeker in turbulente tijden. De thuismarkt voor het team is België en Nederland, maar ze werken met klanten over heel Europa. Dit doen ze in meerdere talen: Nederlands, Engels, Frans en Duits.

Krachtig distributieapparaat

Met een warehouse van 14.000 m2 waarvan 4000m2 volautomatisch is Bru uitgerust met de beste voorzieningen in Antwerpen om aan alle verwachtingen te voldoen. We leveren overal in Europa binnen 2 werkdagen. We werken al decennia samen onze koeriers en hebben het volume om sterke rates te bedingen. Dit vertaald zich in een gunstige serviceprijs voor de klant.

Contract productie

BruMed heeft productiesites in Antwerpen (België) en Shenzhen (China) volgens medische standaarden en doet productie van mondmaskers voor eigen merk en voor het merk van 3de partijen.

Het BruMed leadershipteam

Schermafbeelding 2020-05-01 om 10.10.39.

Jo De Ridder

Co-founder

Business Development

Schermafbeelding 2020-05-01 om 10.10.32.

Louis Cnudde

Co-founder

Business Development

Gary Neiman.JPG

Gary Neiman

Chairman

Jason Neiman.JPG

Jason Neiman

Co-founder

Annick.png

Annick Gijsemans

EC REP - BruMed Manufacturing 

Satenrozen 2a unit 23, Kontich 2550

annick.gijsemans@brumed.com

Martin.jpeg

Martin Fiddelaers

Manufacture:

Sample King Manufacturing 

martin.fiddelaers@sampleking.com

Waar kan je ons vinden

bottom of page