UA-199055337-1
top of page
IMG_1182.JPG

Onze Supply Chain

Onze missie is gebaseerd op vertrouwen. Het vertrouwen dat u kunt rekenen op goeie kwaliteit, dat u kunt vertrouwen op de levering en dat u een betrouwbaar aanspreekpunt hebt. Dit vertrouwen kunnen we enkel verdienen, door onze betrouwbare supply chain.

woman-wearing-protective-face-mask.jpg

Productie

BruMed beschikt over productiefaciliteiten in België (Antwerpen) en China (Shenzhen). Wij bieden verschillende soorten kwalitatieve mondmaskers aan (bv: Type II, IIR, FFP2 & KN95) dit alles aan zeer competitieve prijzen en gecertificeerd door geaccrediteerde labo's in Europa.

WhatsApp Image 2021-03-17 at 17.05.27.jp

Distributie 

Dankzij onze +25 jaar ervaring met internationale distributie binnen onze groep en onze sterke logistieke capaciteit zijn wij in staat om snel producten te sourcen van over de hele wereld. Bent u op zoek naar een medisch hulpmiddel? Contacteer ons en ons sourcing team gaat aan de slag om je de de beste mogelijkheden aan te reiken. No cure, no pay.

WhatsApp Image 2021-02-19 at 09.28.41.jp

Stock 

BruMed beschikt over grote hoeveelheden strategisch stock van medische mondmaskers. Hierdoor kunnen we te allen tijde snel leveren ongeacht de hoeveelheden. Dankzij ons grote voorraad kunnen wij ook langetermijnpartnerships garanderen. 

IMG_1113.JPG

Lokaal

Met vragen kan je steeds bij ons lokaal sales team terecht in uw eigen taal, wij volgen de productie en uitlevering nauw op en staan steeds voor uw paraat met een antwoord op al uw vragen. Door de combinatie van dit alles bieden wij u zekerheid van kwaliteit en levering. Indien u vragen heeft, samples wil ontvangen of graag onze faciliteiten wil bezoeken, neem dan zeker contact met ons op.

Onze productiesites in beeld

Belgium flag.png
Onze productiefaciliteit in
Kontich, Antwerpen - België
Onze productiefaciliteit in
Shenzhen, Guangdong, China
Flag_of_China.png
bottom of page