LI-5F6DBB5659B47
IMG_1182.JPG

Onze supply chain

Onze missie is gebaseerd op vertrouwen. Het vertrouwen dat u kunt rekenen op goeie kwaliteit, dat u kunt vertrouwen op de levering en dat u een betrouwbaar aanspreekpunt hebt. Dit kunnen we enkel verdienen, door een betrouwbare supply chain die uniek is in België.

EU8A3833.jpg

Belgische productie

Waarom geen maskers invoeren? De eerste golf in de Covid-19 pandemie toont aan hoe fragiel het overzees verschepen van mondmaskers is. Door onze Belgische productie eenheid in Kontich zijn wij niet afhankelijk van invoer, grenscontroles en tussenpersonen. Dat we hier ook de lokale werkgelegenheid mee stimuleren is mooi meegenomen.

Strategische stock

Om productie te verzekeren hebben wij ervoor gekozen om een strategische stock aan te leggen met de gronstoffen die essentieel zijn voor het maken van medische mondmaskers. (spunbond/non-woven fabric, earloops, meltblown). Naast de stock van grondstoffen houden we ook een strategische stock van afgewerkte production aan.

Belgische certificatie

Wij gaan voor de hoogste standaard van certificatie en werken samen met Europese labo’s om dit te kunnen garanderen. Op uw vraag voorzien wij u graag van de nodige Belgische certificaten zodat u met een gerust hart kunt aankopen.

Cleanroom

Al onze machines staan in een medisch gecertificeerde ISO14644-1 clean room. Dit laat ons toe om een zeer constante kwaliteit en de beste maskers te maken volgens medische standaarden.

IMG_1074.JPG

Logistiek

Door onze nauwe samenwerking met de Bru Group kunnen we meegenieten van hun logistieke capaciteiten. Dit laat ons toe om wereldwijd verzendingen te verzorgen ongeacht de hoeveelheden. In onderlinge afspraak bespreken wij met u wat de beste leveringsmodaliteiten zijn voor een gegarandeerde levering.

IMG_1188.JPG

Lokaal contact

Met vragen kan je steeds bij ons lokaal sales team terecht in uw eigen taal, wij volgen de productie en uitlevering nauw op en staan steeds voor uw paraat met een antwoord op al uw vragen. Door de combinatie van dit alles zijn wij klaar om u zekerheid van kwaliteit en levering te bieden. Indien u vragen heeft, samples wil ontvangen of graag onze faciliteiten wil bezoeken, neem dan zeker contact met ons op.

IMG_1113.JPG

jo.deridder@brumed.com

VAT: BE0747.493.084

© 2020 BruMed